zaterdag 12 oktober 2013

sv 't Harde pakt dik verdiende zege op Oene

De opstelling van s.v.’t Harde tegen v.v.Oene was anders dan velen vooraf hadden verwacht.

Vooral de linkerkant was behoorlijk anders ingevuld dan doen gebruikelijk. Verder was er gekozen voor echte buitenspelers en werd er eindelijk vanaf het middenveld gericht gekozen voor meer aanvoer richting de voorwaartsen.
 

Neemt niet weg dat het eerste kwartier iedereen erg moest wennen aan de gekozen posities.

Toch kwam ‘t Harde vroeg op een 0-1 voorsprong na goed storend werk van Elskamp kon na een fout van de doelman, Berendes simpel scoren.

Dezelfde Berendes had in het verdere verloop van de score de grootste inbreng. Na een vrije bal van Oene koos hij ervoor om resoluut uit te verdedigen maar de bal verdween achter doelman Grootkarzijn. 1-1

Toch kwam ’t Harde nog voor rust op 2-1 toen opnieuw Berendes een voorzet van rechts wist af te ronden tegen een niet al te sterk ogende doelman van v.v. Oene.

Tweede helft was in alle opzichten voor s.v. ’t Harde.

Weinig tot geen kansen werden er weggeven en vooral de voetballende voetballers binnen de selectie waren de hoofdrolspelers die voor de einduitslag zorgden.

Centrumverdediger Kamerbeek kwam mee op en omspeelde in zijn eentje het verdedigingscentrum van Oene en rondde weergaloos af met een prachtige lob.

Niet veel later was het van der Dragt die de verdediging compleet voor schut zette en perfect afrondde.

Einduitslag 1-4 was volledig verdiend en het lijkt erop dat het anders spelen, spelers op andere gedachten brengt en het zomaar anders kan gaan lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten